Haugesund Elektriske AS har lang og bred erfaring med elektroinstallasjoner i små og store bygg. Haugesund Elektriske AS ble etablert i 1925 og er i dag den eldste installasjonsbedriften i Haugesund som driver sin virksomhet i dag.

Vi følger den teknologiske utviklingen i bransjen og har med vår lange fartstid opparbeidet oss en solid kompetanse med mange gode referanser.

Hovedtyngden av våre oppdrag er tradisjonell elektroinstallasjon for næring og privatkunder. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Våre erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov.

Vårt kontor og lager har en sentral beliggenhet i Haugesund, på Solvang. Vi tilbyr løsninger på alle typer installasjoner. Og har kompetanse til å dekke kundens behov fra planlegging til ferdig installasjon med komplett dokumentasjon.

Våre servicebiler er godt utrustet med installasjonsmatriell av beste kvaliteter fra anerkjente produsenter og jobbene utføres derfor raskt og effektivt

Velkommen til oss som kunde.

bygget-gammelt

firmabiler