Til hovedinnhold

Om oss

Haugesund Elektriske AS har lang og bred erfaring med elektroinstallasjoner i små og store bygg.

Haugesund Elektriske AS ble etablert i 1925 og er i dag den eldste installasjonsbedriften i Haugesund som driver sin virksomhet i dag.

Vi tilbyr løsninger på alle typer installasjoner. Med vår brede kompetanse dekker vi kundens behov, fra planlegging til ferdig installasjon, med komplett dokumentasjon.

Elektriker skrur fast rør til ledninger. Foto

Haugesund Elektriske

  • Bred kompetanse
  • Kvalitetsbevisst
  • Komplett dokumentasjon

Vi følger utviklingen

Vi følger den teknologiske utviklingen i bransjen og har med vår lange fartstid opparbeidet oss en solid kompetanse med mange gode referanser.

Hovedtyngden av våre oppdrag er tradisjonell elektroinstallasjon for næring og privatkunder. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid.

Våre erfarne elektromontører og ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov.

Kvalitetsbevisst og effektiv

Vårt kontor og lager har en sentral beliggenhet i Haugesund, på Solvang. Våre servicebiler er også godt utrustet med installasjonsmatriell av beste kvaliteter fra anerkjente produsenter. Jobbene utføres derfor raskt og effektivt.

Velkommen til oss som kunde

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som kunde. Er du i gang med et prosjekt og ønsker befaring eller installasjon så send oss en forespørsel med en gang da vel.

Send oss en forespørsel